Cautare

532 de rezultate pentru "alina dragan" (2.93 secunde)
Zoltan Andras (voce), Emil Viciu (chitara), Laszlo Micea Horvath (clape), Vladimir Sateanu (chitara bas), Gabriel Dragan (tobe). Biletele pentru concertele de la Suceava si Iasi se gasesc la cluburi si in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe eventim.ro).
Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabriel Dragan, Mircea Horvath si Vladi Sateanu au pregatit un setlist diversificat, incluzand cele mai iubite melodii Sarmalele Reci din toate timpurile, dar si cateva noutati, in stilul caracteristic.
In data de 9 mai, incepand cu ora 21:00, personaje binecunoscute, precum "Violeta", "Gasca de la bloc", "Mona", "Ana are mere", "Maniac" sau "Blonda din blocul meu" vor prinde viata, recreate de vocea inconfundabila a lui Zoltan Andras, sustinuta de chitara magica a lui Emil Viciu, de tobele lui Gabi Dragan, basul lui Vlady Sateanu si clapele lui Mircea Horvath.
Hunedoara), Centrul Cultural "Dragan Muntean" Program aparitii TV Romeo & Julia SALENO: Marti, 30 aprilie 2013, ora 19 - LIVE la TVR 2 si online pe TVR+ Redifuzare:
Dupa vernisaj, va avea loc o proiectie speciala a filmului "Columna", regizat de Mircea Dragan in 1968, in prezenta starului britanic Richard Johnson, titularul unuia dintre rolurile principale alaturi de Antonella Lualdi, Amza Pellea si Ilarion Ciobanu, care va discuta cu publicul despre experienta filmarilor de acum 45 de ani de la Brasov si despre ce a insemnat acest rol in cariera sa.
O poza facuta de Octav Dragan de pe Intercontinental, ne arata cum se prezinta acum acoperisul TNB-ului. Cei de la nicecream.fm au completat poza, plasand o ratusca de cauciuc imensa in spatiul din mijlocul teatrului, care seamna cu o piscina.
Aceasta a fost finantata si promovata de istoricul Iosif Constantin Dragan. Lucrarile s-au desfasurat in perioada 1994-2004 si au transformat zona intr-un punct de atractie turistica deosebita pentru cei care aleg sa urmeze traseele turistice locale, in special cele cunoscute de la Cazanele Dunarii.
Topa, Scapa, Taranul, Moldovan, Munteanu, Procopie, Desalaga, Dragan, Gologan, Polubotoc, Cociubei, Turculet, Chigheci, Grigoras, Bogdan, Radul, Focsa, Basarab, Grigorcea, Borcea, etc.
Theo Costache, Michaela Prosan, Daniel Dragan, Elena Voineag, Razvan Raduta, Gabriel Huian, Ionut Deliu, Danni Ionescu, Theodora Popa si Tudor Morar Incurcatura la nivel inalt Sambata, 23 ianuarie, ora 19:00 Incurcatura la nivel inalt este o comedie bulevardiera cu stil, in care intrigile politice se intersecteaza si se amesteca intr-un mod absolut delicios de haotic si ilar cu cele amoroase.
Imi plac fotografiile realizate de Sorin Onisor, Dan Mihai Balanescu, Octav Dragan si multi altii. 9. Care este fotografia preferata pe care ai facut-o de-a lungul timpului?
Francis Ford Coppola (Youth Without Youth, 2007), Radu Gabrea (Prea mic pentru un razboi atat de mare, 1970, Dincolo de Nisipuri, 1973, Rosenemil, 1993), Manole Marcus (Actorul si salbaticii, 1975), Mircea Daneliuc (Cursa, 1975, Editie Speciala, 1980), Alexa Visarion (Inghititorul de sabii, 1981), Nicolae Margineanu (Flacari pe comori, 1987, Un om in Loden, 1979,), Nicolae Breban (Printre colinele verzi, 1971), Dinu Tanase (La capatul liniei, 1982), Mircea Dragan (Columna, 1968, Bratele Afroditei, 1978), Mircea Moldovan (Totul se plateste, 1986, Andrei Blaier (Momentul adevarului, 1989).
Si-a evidentiat talentul in Neamul Soimarestilor (1965) regizat de Mircea Dragan, apoi in filmul care l-a facut foarte cunoscut - De-as fi Harap Alb (1965), regizat de Ion Popescu-Gopo.
Si-a evidentiat talentul in Neamul Soimarestilor (1965) regizat de Mircea Dragan, apoi in filmul care l-a facut foarte cunoscut - De-as fi Harap Alb (1965), regizat de Ion Popescu-Gopo.
La zidirea acestui proiect vor lucra, un regizor versat , candid , inteligent si tenace, Stere Gulea, un operator aproape mitologic, Vivi Dragan Vasile, un producator de exceptie , forta motrice a noii aristocratii cinematografice, Tudor Giurgiu, precum si o echipa de actori pasionata si daruita.
Fratii Jderi (regia Mircea Dragan, 1974); Muschetarul roman (regia Gheorghe Vitanidis, 1975); Premiera dupa Aurel Baranga (regia Mihai Constantinescu, 1976);
Garda de onoare a transplantului romanesc se poate lauda cu nume precum Irinel Popescu, Ionel Sinescu, Radu Deac, Mihai Lucan, Eugeniu Proca, Dan Tulbure, Petru Dragan, Vladimir Belis si multi altii pe care bolnavii salvati ii amintesc in permanenta in rugaciunile lor.
Fundatia World Vision Romania, in parteneriat cu Patriarhia Romana, organizeaza marti, 9 iunie, incepand cu ora 10.00, in Sala Mica a Casei de Cultura Dragan Muntean (Piata Victoriei nr.
In autoturismul inmatriculat in Arad, condus de Virgil Popa, de 19 ani, din Simleu Silvaniei, se mai aflau inca doua tinere, Olimpia Popa, de 16 ani, si Olivia Dragan, de 18 ani.
Compozitorii Laurentiu Matei, Adi Cristescu, Madalin Dragan(Shoby), Andrei Tudor, Bogdan Vlasceanu (F Charm), Razvan Preda (Sonny Flame) si Alexandru Minculescu (Cabron), impreuna cu textierii Loredana Mindrescu (Moni-K), Cristina Balan (Vocea Romaniei 2016!), Ovidiu Iordache si Andreea Andrei sunt cei alaturi de care Nico a lucrat intens pentru ca acest album sa se ridice la nivelul asteptarilor publicului sau.
In sedinta de Guvern de astazi au fost anuntate masurile pe care le-au luat guvernantii in criza actuala a facturilor. Dan Dragan, secretar de stat la Ministerul Energiei
google-analytics.com